Ieder kind dat haar eerste fiets heeft gekregen ervaart de vrijheid die fietsen geeft, fietsen geeft de mogelijkheid de omgeving te verkennen, je lichaam te trainen en te genieten van bewegen. Helaas wordt de vreugde die fietsen kan brengen nog te vaak beperkt door pijn of oncomfortabele posities die te vermijden zijn. De juiste fietsafstelling kan hier de oplossing bieden.
Contacteer ons voor een proefaccount

CYCLEFIT SOFTWARE


Eind jaren 90 zocht Karel de Vey Mestdagh in Italië; na de ideale afmetingen waarmee hij voor hem een mooi maatframe in Italie kon laten bouwen. Tijdens deze zoektocht realiseerde hij zich meer en meer dat er eigenlijk niets bestond dat het mogelijk maakt op structureel manier de juiste framematen en fietspositie te bepalen. Uit frustratie hierover besloot de heer Vey Mestdagh zich hierin te verdiepen, na 5 jaar literatuur onderzoek en talloze experiment was het Cyclefit systeem een feit.


De basis van het Cyclefit systeem is nog steeds identiek, op basis van de invoer van 6 lichaamsmaten berekend een algoritme de juiste positie van zadel en stuur ten opzichte van het bracket. Hoewel de basis gelijk is gebleven is de huidige Cyclefit software vele malen verfijnder dan de eerste versies. Op dit moment worden er correcties uitgevoerd voor vrijwel alle variabelen die vast liggen, het gaat dan om zaken als, de hoogte van de pedalen, de lengte van het zadel, de diepte van de stuurbocht en het type remhendels

Dit alles maakt dat het Cyclefit meetsysteem op dit moment 1 van de meest betrouwbare statische meetsystemen is die op de markt is.


TESTIMONIALS

Wilt u meer weten over het Cyclefit meetsysteem kijk dan hier


Contacteer ons voor een proefaccountDirect inloggen op uw Cyclefit account
CycleFit
Thomas Wattsonlaan 2 bus 1
3930 Hamont-Achel
Belgium
Tel. +32 (0) 11 195 319
mail mail

© 2023 Cyclefit, All rights reserved